Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш отдаде чест на прочутия

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш отдаде чест на прочутия
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Роналдо беляза историята на Португалия и на футбола

Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш отдаде чест на фамозния си съотборник и съотечественик Кристиано Роналдо, който вкара два гола при успеха на националния отбор на страната над Словакия с 3:2.

" Всички го знаем - силата и въздействието, което има Кристиано над всички нас, португалските играчи, и опциите, които той основава за идните генерации. Португалия към този момент бе посрещана на всички места с почитание, само че по-късно, което реализира Кристиано, към този момент всички ги е боязън от нашия тим. Признателни сме, че живеем в неговата ера. Имаме привилегията да го гледаме по какъв начин играе. Аз се усещам специфичен, че играя с него ", разяснява той.

" Той беляза освен историята на Португалия, само че и на международния футбол. Той направи страхотни неща, които може би в никакъв случай няма да се повторят. Надявам се за положителното на футбола да греша. Надявам се, че още някой Кристиано Роналдо ще се роди, само че ще бъде доста мъчно. Зависи от нас да се възползваме от всичко, което още може да даде. Няма значение, че споделят, че той към този момент не е това, което е бил. Всички играчи би трябвало да се приспособяват към особеното време. Кристиано се приспособява и продължава да прави това, което умее най-добре - да вкарва голове ", сподели още Бруно Фернандеш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР