Футболистът на Локомотив (София) Симеон Славчев ще подпише с Лехия

...
Футболистът на Локомотив (София) Симеон Славчев ще подпише с Лехия
Коментари Харесай

Симеон Славчев се завръща в Полша

Футболистът на Локомотив (София) Симеон Славчев ще подпише с Лехия (Гданск) напълно скоро. Халфът ще се завърне в полския клуб със свободен трансфер. Бившият национал изкара там две години чартърен от Спортинг (Лисабон) в интервала 2016-2018 година, записа 50 мача и вкара 1 гол. В момента Славчев и Лехия са се разбрали за договор да две години и половина. Остава само футболистът да мине наложителните медицински прегледи, преди да бъде показан публично.

Лехия сега се намира на нежеланата 14-та позииця в елита на Полша с актив от 17 точки. Славчев ще опита да помогне на отбора да се избави от изпадане, а къса информация сочи, че тимът е с най-слаба отбрана в Екстракласа, като е позволил 30 попадения. Славчев е трябвало да замине още през вчерашния ден за Гданск, само че проблеми с полетите е отсрочило неговото идване с един ден. Той към този момент си е взел сбогом с досегашните си съотборници и ръководители в Локо (Сф) и е въпрос на време прехвърлянето му да бъде разгласен публично.

В “Надежда ” 29-годишният халф игра мощно и записа общо 26 срещи за “железничарите ”, като в тях означи 1 гол против ЦСКА - София и подаде на два пъти за други две попадения. Опитният футболист игра в България и за Литекс, Чавдар (Етрополе) и Левски, а в чужбина бе част от британския Болтън, португалския исполин Спортинг (Лисабон), кипърския Аполон (Лимасол) и азербайджанския Карабах.

“Мач Телеграф ”

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР