Футболистът на Левски Борислав Цонев взе приза за Играч на

...
Футболистът на Левски Борислав Цонев взе приза за Играч на
Коментари Харесай

Борислав Цонев е №1 у нас за септември

Футболистът на Левски Борислав Цонев взе наградата за Играч на месец септември. Халфът завоюва влиятелната премия с 9 гласа след гласоподаване на противоречивите редакции и медии.

Следващите го в класацията Юрген Матей, Мартин Камбуров и Дориан Бабунски, приключиха надлежно с 6, 4 и 1 гласа. „ Благодаря на всички, дали своят вот за мен, както и на моите съотборници за поддръжката “, сподели десетката на „ сините “, след получената премия.

Запитан за първия триумф на Левски дали тимът се усеща подготвен да навлезе в победна серия, и дали са правилни слуховете за обтегнатите му връзки със Станимир Стоилов, той отговори: „ Тази победа ни даде успокоение макар огромното напрежение преди мача. Мисля, че триумфът ще ни даде нужната убеденост и ще стартираме да побеждаваме повече. Иначе в огромните тимове като Левски и ЦСКА, постоянно е имало такива спекулации. Станимир Стоилов се е съсредоточил напълно върху представянето на тима и има ли нещо неправилно, незабавно го споделя “, показа още Цонев.

Това беше негова втора премия за Играч на месеца, като първата получи година по-рано.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР