Футболистът на Левски Антонио Вутов изрази задоволството си от победата

...
Футболистът на Левски Антонио Вутов изрази задоволството си от победата
Коментари Харесай

Вутов: Ще влезем с настроение в дербито, не съм бойкотирал младежите

Футболистът на Левски Антонио Вутов изрази задоволството си от успеха с 1:0 като посетител на Етър. Талантът на “сините” си пожела отборът по-често да играе пред цялостни трибуни, като е на мнение, че триумфът на “Ивайло” ще даде в допълнение самочувствие на левскарите преди дербито с ЦСКА-София идната седмица. Вутов отхвърли да е бойкотирал младежкия народен тим.

“Желанието ни за победа бе по-голямо от това на Етър. Този триумф е значим за нас, тъй като влизаме с победа, с въодушевление, със самочувствие в дербито. Пожелавам си всеки мач да играем пред 10-15 хиляди фенове. Днес мачът бе тежък. И двата тима се раздадоха и измориха. Определено обаче сме повече щастливи, в сравнение с изморени. Разбира се, че сме подготвени за идната седмица. Тези мачове ги чакаме цяла година”, разяснява Вутов.

“Вече съм по-добре. Имах разтежение, което ме лиши да се състезавам за младежите. Съжалявам, че не бях с тима и не съумях да оказа помощ на съотборниците си. Не съм бойкотирал отбора. Подобни изказвания одобрявам с усмивка. Знам, че треньорският щаб е наясно с това какво бе моето положение и ме разбира”, добави още юношата на Левски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР