Футболистът на Черно море Мартин Костадинов преподписа договора си с

...
Футболистът на Черно море Мартин Костадинов преподписа договора си с
Коментари Харесай

Двама от най-големите таланти на България подписаха с Черно море

Футболистът на Черно море Мартин Костадинов преподписа контракта си с клуба. Контрактът на 22-годишния състезател на “моряците”, който бе определен за футболист №1 на Варна за 2017-а, изтичаше през лятото на тази година, само че му бе препоръчан нов.

Костадинов е роден на 13 май 1996 година във Варна. Юноша на Черно море. Носител на Купата на България през 2015 година. За родния си клуб до момента има изиграни 36 мача.

Малко по-рано първи професионален контракт с Черно море подписа младият гений на клуба Мартин Минчев. Навършилият 17 години преди към месец нападател направи формален дебют през предишния сезон. През актуалната акция е изиграл най-вече мачове за представителния отбор измежду юношите в първия тим. Минчев записа 20 срещи в професионалния футбол, в които означи и два гола. Той се разписа против Пирин във Варна за триумфа с 2:1, и във втория мач от група “А” на втората осмица против “орлетата” в Благоевград за успеха с 2:0. През предишния сезон е взел присъединяване в три мача в елита.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР