Футболистът на Барселона Нелсон Семедо заяви, че отборът трябва да

...
Футболистът на Барселона Нелсон Семедо заяви, че отборът трябва да
Коментари Харесай

Семедо: Барселона трябва да спечели групата

Футболистът на Барселона Нелсон Семедо съобщи, че тимът би трябвало да завоюва групата си в Шампионска лига и се нуждае от победа при гостуването си на Спортинг Лисабон.

„ Ние сме наясно, че Спортинг Лисабон е доста мощен тим, който играе доста мощно и има качествени футболисти. Ние идваме в Лисабон за победа, с цел да стартираме групата с 6 точки “, разяснява Семедо.

„ Аз съм образуван като футболист тук в Лисабон и постоянно се усещам добре, когато се връщам в града. Адаптирам се доста добре към стила на игра на Барселона. Ние сме като едно семейство на терена. Чувствам се доста добре в най-големия тим в света “, добави португалският футболист.

„ Не обръщам особено внимание на мача. Концентриран съм само върху работата, която би трябвало да свърша на терена. Искаме да спечелим групата и би трябвало да победим в Лисабон. “

„ Имам положителни връзки с Кристиано. “

Валверде не бе безапелационен по отношение на бъдещето на Алкасер

„ Казват ми моторчето, тъй като имам характерности в играта, които ми оказват помощ да играя бързо. Успявам да игра на скорост. Това е аспект, в който не преставам да се развъртвам по време на тренировките. “

Валверде уточни вратата на неподобаващ за Барса

„ Неймар напусна, само че в тима има играчи, които могат да поемат тази оговорност, която той остави. Отборът е доста добре. Ние имаме най-хубавата офанзива в шампионата. Работим доста крепко по време на тренировките. Играем мач за мач и продължаваме да трупаме победи. Това е доста значимо “, сподели още Нелсон Семедо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР