Футболистът на Барселона Френки де Йонг няма да се завърне

...
Футболистът на Барселона Френки де Йонг няма да се завърне
Коментари Харесай

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг ще отсъства от игра поне до средата на месец октомври

Футболистът на Барселона Френки де Йонг няма да се завърне в игра най-малко до идната пауза в шампионатите поради мачовете на националните тимове, откакто получи травма в глезена през уикенда, сподели мениджърът на " каталунците " Шави.

26-годишният халф на Нидерландия няма пропусната минута от мачовете на Барселона в Ла Лига до момента през този сезон, преди да бъде сменен през първото полувреме против Селта Виго в събота.

" Неговата травма е огромен проблем за нас. Френки е фундаментален с метода, по който играе, изключително като се има поради страхотната форма, в която се намира. Що се отнася до интервала на неговото възобновяване, в действителност ще зависи от него, само че ще преценим по какъв начин се усеща след идната интернационална пауза през октомври ", разяснява Шави.

Барселона гостува на Реал Майорка по-късно през днешния ден, след което приема Севиля и има дуел от Шампионската лига като посетител на Порто на 4 октомври. " Каталунците " гостуват на Гранада в шампионата на 8 октомври преди почивката поради националните тимове.

Шави сподели, че ще би трябвало да прави промени в състава си за идните мачове, защото полузащитникът Педри също лекува травма в бедрото.

" Ще има промени освен за Шампионската лига, само че и за идващия мач от Ла Лига. Ще има приблизително по двама или трима играчи, които се сменят във всеки мач, тъй като би трябвало да предотвратим травми ", добави той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР