Футболистът Алек от „Фермата“ се оказа неподозиран талант не само

...
Футболистът Алек от „Фермата“ се оказа неподозиран талант не само
Коментари Харесай

Рецептата на Алек от „Фермата“ за баница за свалки

Футболистът Алек от „ Фермата “ се оказа непредвиден гений освен в селските, само че и в женските действия. Младият мъж върти перефектни баници, за които самичък си точи корите.

Алек се научил на бабините трикове надалеч преди да влезе в хитовото риалити, където показва уменията си. Освен обичайна баница, футболистът е непостижим и в правенето на домашна юфка, както и на хубава селска питка. Той на няколко пъти постави дамите във фермата в задния си джоб с месенето, а заложбите му бяха оценени даже от наставничката Бети, която е известна кулинарка.

„ Иска се повечко предпочитание “, реди рецептата Алек за това по какъв начин мъж се оправя с баницата. Според осведомени не една и две девойки падали в мрежите на професионалния сваляч откакто пробвали от домашните му творби. Дамите по този начин се размеквали при мисълта, че татуираният Ромео обикаля към печката в тяхна част, а той пък бил безусловно наясно какво оръжие е баницата за розовите истории. Алек има загадка съставна част, която употребява за специфичните си пухкави баници. Наскоро той я е разкрил пред екипа на предаването, публикуваме я и ние.

1/2 кг кори за баница
350 г сирене
100 мл. олио
4 яйца
250 мл. енергийна напитка вместо газирана вода

В намаслена тавичка се слагат два пласта авансово приготвени кори. Поръсват се с натрошено сирене и още веднъж се слагат кори. Това се прави до привършване на продуктите. С изострен нож баницата се нарязва на квадратни части и се залива с авансово сгорещеното олио (100 мл.). Яйцата (4 бр) се разрушават и към тях се прибавя енергийната напитка (250 мл.). Получената примес също се излива върху нарязаната баница, като тавата се разклаща, с цел да може течността да се разпредели отмерено. Баницата се изпича до златисто в умерена фурна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР