Футболист №1 на България за 2012 г. Георги Миланов е

...
Футболист №1 на България за 2012 г. Георги Миланов е
Коментари Харесай

"Левски" ще подпише с Футболист №1 на България за 2012 г.

Футболист №1 на България за 2012 година Георги Миланов е приел офертата на " Левски ", заяви " Дарик радио ". Очаква се от на следващия ден той да стартира тренировки със " сините " и да подпише контракт. Според информацията, той към този момент се е схванал за персоналните си условия.

29-годишният халф е свободен сътрудник, откакто от лятото на 2020 година е без тим. Тогава изтече договорът му с унгарския " Фехервар ". От тогава - над година, Миланов е упражнявал най-много самостоятелно. През последния месец се е подготвял с втородивизионния " Септември " (Сф) в очакване на трансфер в чужбина, който обаче не се е осъществил.

Заради неналичието на тим Миланов изгуби и мястото си в националния тим, където до тогава бе съвсем непрекъснат титуляр (43 мача, 2 гола). За последно халфът игра за България в контролата против Беларус (0:1) в София на 26 февруари 2020 година Последният му формален мач въобще пък е на 26 май м.г. - за " Фехервар ", в 1/2-финал за Купата на Унгария. Това значи, че той не е играл от 14 месеца.

Сега с прехвърлянето си в " Левски " Георги Миланов ще опита да върне формата си, а и своето място в националния тим. За " Левски " това пък ще е още една опция в халфовата линия, където конкуренцията е незадоволителна.

В България Миланов е играл единствено за " Литекс ", а в чужбина е бил още в ЦСКА (Москва) и швейцарския " Грасхопърс ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР