Футболен клуб Аполония Понтика“ обяви началото на горещо трансферно лято

...
Футболен клуб Аполония Понтика“ обяви началото на горещо трансферно лято
Коментари Харесай

Трансферно лято 2023 в Созопол: „Аполония Понтика“ стяга селекция за победи

Футболен клуб „ Аполония Понтика “ разгласи началото на горещо трансферно лято с огромна селекция по всички линии в опит да затвърди мощни позиции в развиването на всеобщия спорт в Община Созопол, по-добро класиране през идващия сезон в „ А “ Областна група и привличане на повече почитатели по трибуните.

„ Ние спечелихме промоция от долната дивизия и от една година сме в „ А “ Окръжна група. Предходният сезон беше нелек, защото имаше много травми, компликации, сближение на екипа. Смятам, че макар многото други неволи, се получи един доста добър сезон. Искам да изкажа огромни благодарности на всички, които взеха присъединяване и се причислиха към този план. Изключително огромна признателност желая да изразя към Петър Куюмджиев, без който, може би, това не можеше да може да съществува. Той способства доста със своя професионален опит като футболист и треньор “, сподели на конференция президентът „ Аполония Понтика “ Тодор Мархолев. И съобщи готовността на клуба за укрепване на тима с футболисти на всички постове. В момента се водят договаряния с четирима-петима играчи, а погледът е извърнат към локалните гении. „ В случай, че такива не могат да се намерят на постовете, където желаеме, ще прибегнем и до футболисти от региона. Към тези, които следва да се причислят, се надяваме да има такива с малко повече опит, с цел да допринесат с качество за новия сезон. Гоним средата на класирането или даже малко по-предна позиция. Амбицията ни е да сме един от водещите тимове в „ А “ Областна група “, акцентира Мархолев. И изрично съобщи, че тимът няма да се разделя със сегашните играчи. Нещо повече, средства няма да се жалят. „ Финансово обезпечени сме добре, ще има тласъци за играчите “, съобщи президентът на „ Аполония Понтика “.

Той заяви, че следва побратимяване с други тимове от страната. А в края на юли, началото на август под егидата на „ Аполония Понтика “ на къмпинг „ Смокиня “ ще се организира шампионат по плажен футбол. В него ще се включат най-малко осем тима, а упоритостите на управлението на клуба е той да се трансформира обичаен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР