Фулъм сложи край на негативната си серия, след като спечели

...
Фулъм сложи край на негативната си серия, след като спечели
Коментари Харесай

Фулъм нанесе удар по надеждите на Евертън

Фулъм постави завършек на отрицателната си серия, откакто завоюва с 3:1 гостуването на Евертън. Преди тази среща лондончани бяха изгубили последните си пет мача. Поражението остави отбора от Ливърпул на 17-а позиция, само че след изиграването на останалите мачове от кръга той може да се окаже в зоната на изпадащите.

Харисън Рийд изведе “котиджърс ” напред в средата на първото полувреме. Те можеха да поведат и по-рано, само че удар на Хари Уилсън срещна гредата. “Карамелите ” дадоха отговор с добра игра и попадение на Дуайт Макнийл в 35-ата минута. Тимът на Шон Дайч стартира интензивно втората част, само че Фулъм още веднъж поведе. В 51-ата минута Хари Уилсън се разписа, откакто бе изведен оттлично от Вилиан.

Попадението обърка Евертън и домакините изгубиха ритъма си. Дан Джеймс вкара трето попадение за гостите в 68-ата минута. “Котидъжрс ” пропуснаха да усилят преднината си, а “сините ” направиха някакъв заключителен напън, само че той не докара до нищо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР