Фулъм и Борнемут изнесоха един наистина страхотен за феновете двубой

...
Фулъм и Борнемут изнесоха един наистина страхотен за феновете двубой
Коментари Харесай

Фулъм и Борнемут изнесоха шоу за публиката с четири попадения

Фулъм и Борнемут изнесоха един в действителност страховит за почитателите дуел и приключиха 2:2 в среща от 11-ия кръг на Премиър лийг. За домакините точни бяха Иса Диоп (22’) и Александър Митрович (52’), а за гостите се разписаха Доминик Соланке (2’) и Джеферсон Лерма (29’).

Срещата стартира започна по съвършен метод за “черешките ”, които се озоваха напред в резултата още във 2-ата минута, когато Филип Билинг центрира в наказателното поле, а там Соланке невъзмутимо означи за 1:0.

Играчите на Маркос Силва съумяха да възстановят равенството в 22-ата минута посредством Иса Диоп, който засече с глава топката след центриране от ъглов удар на Андреаш Перейра за 1:1.

Само четири минути по-късно Борнемут получи дузпа за нарушаване на Тим Рийм в наказателното поле. Съдията обаче бе извикан от съдиите в стаята с ВАР да прегледа повторно обстановката и той анулира решението си. Гостите обаче стигнаха до ново попадение в 29-ата минута посредством Джеферсон Лерма, който получи от Соланке и се разписа за 1:2.

В 31-ата минута пък Райън Фредерикс игра с ръка в наказателното поле и съдията бе извикан още веднъж да изгледа обстановката с ВАР, само че решението му бе, че нарушаване няма.

Домакините също получиха дузпа на своята сметка в 51-ата минута, когато голмайсторът на второто попадение за Борнемут Лерма извърши безрасъден фал в своята пеналтерия. Зад топката застана Митрович, който не сгреши и още веднъж възвърне равенството за 2:2.

До края на срещата двата отбора си размениха по още едно доста положително състояние посредством Соланке и Митрович, само че до нови голове не се стигна. С разграничените по една точка Борнему заема 9-ото място с 13 точки, а днешният им съперник Фулъм е на идващото 10-о с 12 точки.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР