Фулъм е последният трети отбор, който изпадна от Висшата лига,

...
Фулъм е последният трети отбор, който изпадна от Висшата лига,
Коментари Харесай

Бърнли се спаси и изпрати Фулъм в Чемпиъншип

Фулъм е последният трети тим, който изпадна от Висшата лига, откакто загуби с 0:2 семейството си на Бърнли от 35-ия кръг на на британския шампионат.

Воденият от Скот Паркър тим е на осемнадесето място, а три кръга преди края на сезона няма по какъв начин да замине първият отбор над чертата, който е Саутхемптън. „ Светците “ са с 10 точки пред лондончани.

Мачът против Бърнли бе от решаващо значение за ориста на Фулъм.

Пред Крис Ууд се откри доста добра опция в 33-ата минута, само че ударът му с глава бе блокиран от състезател на Фулъм и топката излезе в корнер.

Бърнли поведе в 35-ата минута след доста добра контраофанзива. Матей Видра комбинира с Ашли Уестууд, който вкара топката във вратата на Алфонс Ареола.



Бърнли удвои своята преднина в 44-ата минута след доста хубав гол на Крис Ууд, който с мощен удар прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Ареола.

Иван Кавалейро падна в наказателното поле на Бърнли в 65-ата минута и имаше искания за дузпа, само че съдията подмина обстановката.

Фулъм можеше да върне интригата в мача в 71-та минута, само че след удара на Андре-Франк Замбо Ангиса топката срещна напречната греда.

Така Фулъм, Уест Бромич и Шефилд Юнайтед отпаднаха от Висшата лига три кръга преди края на сезона.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР