Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец

...
Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец
Коментари Харесай

Fuckup Nights Sofia vol.27 на 10 август в Кино Кабана

Fuckup Nights е световно придвижване, което се организира всеки месец в над 300 града по света. Fuckup Nights Sofia - събитието, на което намерено приказваме за грешките, неуспехите си и уроците, научени от тях.

На нашата сцена се изправят хора от разнообразни професионални сфери. Осъзнали, че това да допуснеш неточност и да се провалиш е човешко, и е част от пътя към израстването и триумфа.

Хора, задоволително уверени в себе си, подготвени да споделят своята история и опита.

Истории, които ни разсмиват. Истории, които ни просълзяват. Истории, които ни допират и ни карат да се замисим. Автентични и същински!

Трима госта, три разнообразни истории!

Нашите посетители този път ще бъдат:



Йордан Дъбов - Йордан Дъбов е кафе специалист, основател на първата българска пекарна за специфични кафета Dabov Specialty coffee, фокусирана върху високото качество на продукта.

Йордан Дъбов е професионален дегустатор на кафе и единственият български член на журито на най-престижния интернационален конкурс за особено кафе - Cup of Excelence, както и на доста други национални състезания в разнообразни страни по света. Ежегодно той прави оценка кафетата на над 10 страни производителки. Дегустаторската му експертност му разрешава да избира сред най-хубавите кафета в целия свят и надлежно да закупи количества от тях и донесе в България.

Този път обаче Йордан ще приказва за чай и какви са били уроците научени от един много работлив Fuckup.



Мартин Димитров - създател на " NITRAM "

Мартин Мартин оре на неблагодарната равнища на рекламата към този момент съвсем 20 години. За този интервал има над 100 награди за работата си, което значи едно — че има доста повече провали. Нощта няма да е задоволителна, с цел да опише за всичките, по тази причина той е избрал да приказва за тези провали, които са му помогнали да стане по-добър.

Леона Асланова



Леона Асланова е специалист и съветник по нововъведения, с над 15 годишен професионален опит.

Основател е на Innovation Starter, първата профилирана организация за нововъведения в България, на форума за нововъведения Innovation Explorer, в партньорство с Капитал и на Академия за нововъведения (най-голямото публично-частно просветително партньорство у нас, отличено с редица награди за учебен проект), взаимно с водещите университети в България.

Преди това е работила, като Мениджър партньорски взаимоотношения в Мобилтел, Мениджър Продажби в Инвестор.бг, Директор “Връзка с клиентите ” в Нетуърк медиа, Маркетинг управител в M3 Communications Group Ltd. Предстои и вътрешна отбрана на дисертационен труд по стопанска система в региона на нововъведенията през месец август.

Какъв е един от най-големите уроци на Леона?

“Всеки проблем, който може да се реши с пари, не е проблем, а разход ” (еврейска мъдрост) или по какъв начин на процедура, всяка капиталова неточност, за която плащаш скъпо, е в действителност чудесно обучение, което получаваш на ниска цена ”.

Водещ: Иван Тодоров.

Заповядайте и станете част от световното семайство на Fuckup Nights. Нямаме самообладание да ви забележим!

Кога: 10.08.2021

Къде: Кино Кабана/Лятно кино НДК

Отваряне на вратите: 18:30ч.

Билети онлайн.

Още от СЦЕНА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР