Фуболистът на Пари Сен Жермен Даниел Алвеш коментира куриозните обвинения,

...
Фуболистът на Пари Сен Жермен Даниел Алвеш коментира куриозните обвинения,
Коментари Харесай

Дани Алвеш: Благодаря на Бог, че синът ми не харесва футбол

Фуболистът на Пари Сен Жермен Даниел Алвеш разяснява куриозните обвинявания, че си е издухал носа и по-късно се е избърсал във фланелката на Кристиано Роналдо по време на реванша с Реал Мадрид от осминафиналите на Шампионската лига (1:2).

Избърса ли си Дани Алвес сополите в Роналдо?!

"Благодаря на Бог, че синът ми не харесва футбол, тъй като футболът е изгубил огромна част от чара си, която ме караше да желая да съм състезател. Вижте мача с Реал Мадрид, да вземем за пример. Всички приказват, по какъв начин съм си издухал носа във фланелката на Роналдо. Аз ли или хората, които споделят това, се държат като три годишни? Това е цялостна нелепост ", безапелационен е Алвеш.

Алвеш сякаш се извини за думите по адрес на Астори

Десният краен бранител бе запитан дали е удовлетворен от заплатата, която получава в ПСЖ. Според него тя е прекомерно огромна и той няма по какъв начин да не се усеща добре оценен.

"Дойдох в ПСЖ поради концепцията. Засега те ме правят оценка правилно като футболист. Ако би трябвало да съм почтен обаче, въобще не мисля, че парите са адектватни за работата, която правя, защото са прекалено много ", добави бразилецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР