Фронтменът на легендарната ирландска рок група U2 Боно изнесе импровизиран

...
Фронтменът на легендарната ирландска рок група U2 Боно изнесе импровизиран
Коментари Харесай

Рок легендата Боно пя за Украйна в киевското метро

Фронтменът на именитата ирландска рок група U2 Боно изнесе спонтанен концерт в Украйна в поддръжка на страната във войната ѝ против Русия. 61-годишният музикант и фамозен деятел за независимост и правдивост дойде през днешния ден в Киев дружно с китариста на бандата Дейвид Евънс, известен просто като Едж, като двамата пяха и свириха в столичното метро.

Събитието се организира на централната киевска станция " Крешчатик ". В него интензивно се включи и украинският артист Тарас Тополя от рок бандата Antitila, която краткотрайно приключи своята активност, с цел да води война на фронта. Присъстваха и останалите членове на локалната група, облечени във военни униформи.

" Народът на Украйна не се бори единствено за личната си независимост. Вие се борите за всички нас, които обичаме свободата ", сподели Боно пред събралите се няколко десетки фенове на спонтанната сцена пред ескалаторите.

Боно и Тополя изпяха дружно своя версия на класическата ария на Бен Кинг от 1961 година Stand by Me, перифразирайки рефрена на Stand by Ukraine (б. р. - застани до Украйна).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР