[Фризомат] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light.

...
[Фризомат] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light.
Коментари Харесай

"ФРИЗОМАТ" – 25 години повече от строителство

[Фризомат]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Вие сте притежател на бизнес и Ви следва да удвоите индустриалната мощ на предприятието. Или не – Вие сте търговец, който счита да разшири веригата си от магазини. Може би, пък сте аграрни производител и търсите хранилища за готовата си продукция. Или... желаете най-сетне да реализирате своята бизнес концепция.

Не, в действителност вие сте новаторски, проведен и с ясна визия какво е нужно на бизнеса Ви, с цел да продължите да се развивате . Но сега се колебаете към кого да се обърнете, с цел да построите Вашия офис, завод или логистичен център. На кръстопът сте – личната постройка е един от най-големите разноски за бизнеса и все не намирате точното време за сходна огромна инвестиция. На помощ идва една от най-стабилните родни компании в областта на строителството – ФРИЗОМАТ .

Илюстрация
Увеличаване
[Фризомат] Смаляване

Компанията, която към този момент 25 години работи на пазара у нас е знак на българското качество, освен тук, само че и по света. Със своите новаторски стоманени структури, които разрешават да се основат бързо, елементарно и комфортно сглобяеми железни халета, " Фризомат " оказва помощ и на начинаещия предприемач, и на този, който желае да разшири портфолиото си. Автомобилни салони, хранилища, индустриални здания, офиси, гаражи, сервизи, заводи, куриерски центрове, спортни зали и всевъзможни други пространства безусловно оживяват за няколко седмици. Строителните специалисти от компанията са дружно с клиента от плана до последната стъпка. Това улеснява всеки бизнесмен с ясна визия и прецизен бюджет през цялото време. А непредвидените консултантски услуги, които неведнъж са скрити и доста скъпи, просто липсват. Проектите са строго самостоятелни по отношение на условията на съответния бизнес, а акомодацията към характерните особености са лесни и безболезнени. Това става посредством особено създадената система от стандартизирани железни структури, които икономисват и време, и най-много пари.

Екипът на " Фризомат " е формиран от висококвалифициран личен състав, който затваря цикъла от плана, през производството до монтажа, което е гаранция за отличен заключителен резултат. Не инцидентно в София през днешния ден е основано главното инженерно бюро на компанията-майка " Фризомат ", която е основана през 1987 година в Белгия. Точно 10 години по-късно тя за първи път напуща рамките на страната, а българското дъщерно сдружение е родено през 1993 година.

Илюстрация
Увеличаване
[Фризомат] Смаляване

За тези 25 години компанията може да се похвали с построяването на над 880 здания, които завоюваха доверието на стотици клиенти. Качеството на новаторските стоманени структури на " Фризомат ", които през днешния ден са впрегнати в потребностите на бизнеса по целия свят, освен впечатляват, само че и способстват за развиването на всеки клиент. Ето за какво ние споделяме, че " Фризомат " е повече от строителство!

Ако бизнесът ви има потребност от сглобяеми железни халета, не се колебайте да се запознаете в детайли с компанията и да почерпите от нейния опит и експертно мнение. Това можете да сторите посредством питане от уеб страницата http://bg.frisomat.net/ или на ревюто " Бата Агро " в Стара Загора от 15-18.05.2018 година, щанд № Se9.

Заповядайте - с " Фризомат " комплицираните неща стават елементарно!
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР