Френско-италианският производител на автомобили Stellantis е оптимистично настроен относно перспективите

...
Френско-италианският производител на автомобили Stellantis е оптимистично настроен относно перспективите
Коментари Харесай

Opel има потенциал да оцелее

Френско-италианският производител на коли Stellantis е оптимистично надъхан по отношение на вероятностите на своя немски филиал Opel. Главният изпълнителен шеф на компанията за Европа Уве Хохгешурц е на мнение, че марката ще може да продължи да работи независимо.

Щастлив съм от марката и от нейния набор от артикули “, сподели Хохгешурц в изявление за списание Automobilwoche, представен от Reuters. „ Има огромен потенциал за развиване. “

Дизайнерският център в Рюселсхайм е един от най-модерните в цялата компания, сподели той, до момента в който немските заводи имат устойчиво натоварване, което значи, че бъдещето им е безвредно.

Хохгешурц упрекна Opel за загубата на пазарен дял, значително заради несъответстващия транспортен потенциал за доставка на колите до продавачите.

Имахме клиенти, имахме готовите коли, само че те не стигнаха до мястото, където трябваше “, сподели той. „ Предвид неналичието на водачи на камиони има единствено стеснен транспортен потенциал. Затова сме предложили на продавачите сами да дойдат и да вземат колите в нашите депа. “

Той уточни Латинска Америка, Турция и Северна Африка като положителни експортни пазари за Opel.

Но ядрото на пазара е Европа “, сподели той.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР