Френският вицешампион Пари Сен Жермен води преговори със Зинедин Зидан

...
Френският вицешампион Пари Сен Жермен води преговори със Зинедин Зидан
Коментари Харесай

Във Франция: Зидан води преговори с ПСЖ

Френският вицешампион Пари Сен Жермен води договаряния със Зинедин Зидан за това той да стане идващият треньор на клуба, твърди „ Le Parisien “. Бившият ментор на Реал Мадрид, който съгласно информациите е отхвърлил оферта от страна на Манчестър Юнайтед, все по-силно е свързван с поста на „ Парк де Пренс “, защото бъдещето на Маурисио Почетино наподобява все по-несигурно.

Вчера се писа, че спортният шеф на ПСЖ Леонардо е провел диалог с аржентинеца. Срещата е станала в понеделник към 22:00 часа в хотела, където Почетино живее, откогато пое парижани при започване на януари. Аржентинецът обаче „ на пръв взор “ не е изявил предпочитание да си тръгне от френската столица, с цел да поеме Манчестър Юнайтед.

Сега обаче „ Le Parisien “ твърди, че по-рано този месец в Париж са се провели диалози с присъединяване на Леонардо, Жан-Клод Блан и Зидан. Първата среща сред двете страни се е състояла още предишното лято, макар че договарянията не са били сполучливи, защото легендата на Франция преди малко бе напуснал Реал Мадрид след тежък сезон и се е нуждаел от малко отмора.

Изданието добавя още, че желанието на ПСЖ е Зидан да застане отпред на отбора от идващото лято, като се твърди, че новите договаряния към този момент са почнали. Източник, непосредствен до ПСЖ, е удостоверил пред френското издание, че договарянията със Зидан напредват през последните дни, само че следва да се разбере дали ще се ускорят в идващите часове.

Зидан също е непрекъснато свързван с работата в националния тим на Франция, откакто актуалният селекционер Дидие Дешан ще се отдръпна след Световното състезание през 2022 година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР