Френският вицешампион Пари Сен Жермен планира изненадващ удар. Ще се

...
Френският вицешампион Пари Сен Жермен планира изненадващ удар. Ще се
Коментари Харесай

ПСЖ взема Меси или Роналдо през лятото

Френският вицешампион Пари Сен Жермен възнамерява неочакван удар. Ще се опита да притегли някого всред Лионел Меси и Кристиано Роналдо през лятото. Един от двамата е предстоящ на „ Парк де Пренс “ дружно с полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, написа „ Foot Mercato “.

Парижани към този момент привлякоха три огромни имена – Джорджиньо Вайналдум, Ашраф Хакими и Серхио Рамос. Бившият вратар на Милан Джанлуиджи Донарумма също се чака да се причисли към клуба след края на UEFA EURO 2020.

Сега „ Foot Mercato “ твърди, че ПСЖ следи от близко обстановките както на Меси, по този начин и на Роналдо на фона на несигурното им бъдеще. Изданието добавя, че ПСЖ също желае и халфа на „ алените дяволи “ Погба, чийто контракт изтича следващата година.

Съобщава се, че Роналдо към момента не е решил дали да продължи в Ювентус, където има контракт до края на идващия сезон. Междувременно Меси е на процедура свободен сътрудник, откакто договорът му с Барселона изтече в края на предишния месец. Въпреки това се чака 34-годишният нападател, който завоюва Копа Америка с Аржентина по-рано през днешния ден, да възобнови договора си с „ каталунците “ напълно скоро макар продължаващите финансови проблеми за клуба.

На първо място обаче ПСЖ ще желае да вземе Пол Погба. С навлизането си в последните 12 месеца от контракта му на „ Олд Трафорд “, Юнайтед може да го продаде на по-ниска цена това лято. Още повече, че „ алените дяволи “ са свързани с младата звезда на Рен Едуардо Камавинга, който е гласен точно за заместител на 28-годишния халф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР