Френският вътрешен министър Кристоф Кастанер обяви ограничен пакет полицейски реформи

...
Френският вътрешен министър Кристоф Кастанер обяви ограничен пакет полицейски реформи
Коментари Харесай

Френският вътрешен министър обяви реформи в полицията

Френският вътрешен министър Кристоф Кастанер разгласи стеснен пакет полицейски промени и даде обещание битка против расизма, като в същото време отхвърли, че силите за сигурност са институционално раситки, съобщи ДПА.

Кастанер сподели, че е чул мощен позив против расизма и омразата на демонстрациите във Франция и на други места, след гибелта на чернокожия американец Джордж Флойд.

Министърът обаче акцентира, че хората би трябвало да помнят, че " Франция не е Съединени американски щати " и добави, че въпреки във френските сили за сигурност да има случаи на расизъм, то е тъй като те са отражение на обществото като цяло.

Полицейското принуждение и хипотетичният расизъм, най-много в размирните мултиетнически градски региони, от дълго време са противоречив въпрос във Франция.

Той излезе на напред във времето още веднъж около твърдите полицейски ограничения на постоянно обвързваните с принуждение митинги на " жълтите жилетки ", а наскоро и с полицейско принуждение при налагането на ограничаващите ограничения поради ковид в небогати покрайнини.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР