Френският вътрешен министър Жерар Колон съобщи в Twitter, че похитителят

...
Френският вътрешен министър Жерар Колон съобщи в Twitter, че похитителят
Коментари Харесай

Арестуваха похитителя от Париж, заложниците са освободени

Френският вътрешен министър Жерар Колон заяви в Twitter, че похитителят на заложници в Париж е задържан, а заложниците са освободени. Колон осведоми това към четири часа, откакто заложниците са били арестувани в постройка в централен Париж, съобщи Българска телеграфна агенция.

Няма информация какви са били претекстовете на похитителя. Няма данни за тероризъм.

Сградата на улица "Птит Екюри " била обкръжена от тежко въоръжени командоси от полицията, пожарникари и спасители. Районът бил евакуиран и улицата - блокирана, след което почнали договаряния.

Заподозреният изискал да приказва с посланика на Иран, заяви на АП полицейски синдикален водач.

Според първичните неофициални известия към 16 ч. локално време мъж задържал за заложници трима души в офис на партерния етаж и доста скоро единият от тях бил освободен, само че бил залят с бензин и ударен по лицето.

„ Според първични следствия евентуално става дума за душевен невменяем човек, чиято мотивация към момента не е ясна “, сподели по-рано източник от органите на реда.

PICTURED: French police and firemen secure street armed man 'with a bomb' takes three hostage #Paris https://t.co/rGNEE0THh1 pic.twitter.com/aQnMHguDj6
— Daily Mail Online (@MailOnline) 12 юни 2018 година
Терорист умъртви 3-ма и рани 16 души в драма със заложници във Франция

Терористично нахлуване в центъра на Париж

Екшънът почнал следобяд, откакто телевизия BFM заяви, че мъж влезнал в офисите на старт-ъп компания в 10-ти регион. Един човек бил леко ранен, откакто се сбил с нападателя и съумял да се измъкне от офиса преди идването на спецчастите.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР