Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан нарече случващото се във

...
Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан нарече случващото се във
Коментари Харесай

Първи коментари в Европа за събитията в САЩ

Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан назова протичащото се във Вашингтон посягане върху демокрацията и прикани за почитание към избора на американския народ, оповестява ТАСС. " Насилието против американските институции е съществено посягане върху демокрацията. Осъждам това. Волята и гласът на американския народ би трябвало да бъдат уважавани ", написа Льо Дриан на страницата си в Туитър, оповестява БГНЕС.
Британският министър председател назова протичащото се във Вашингтон " срамно " и прикани за спокойно прекачване на властта в Съединени американски щати.
 Тръмп най-накрая се намеси: Изборите бяха откраднати, само че би трябвало да запазим мира (ВИДЕО) Тръмп най-накрая се намеси: Изборите бяха откраднати, само че би трябвало да запазим мира (ВИДЕО)
Знам по какъв начин се чувствате. Знам, че сте засегнати. Имахме избори, които бяха откраднати. Но би трябвало да се приберете, би трябвало да бъдат възстано...
Ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Хосеп Борел счита, че протичащото се във Вашингтон " офанзива против американската народна власт и върховенството на закона ". " В очите на света американската народна власт през днешния ден е под блокада. Това е невиждана офанзива против демокрацията, американските институции и върховенството на закона ", написа Борел в Туитър. Той акцентира, че резултатите от президентските избори в Съединени американски щати би трябвало да се зачитат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР