Френският тенисист Жил Симон заяви, че ще си вземе почивка

...
Френският тенисист Жил Симон заяви, че ще си вземе почивка
Коментари Харесай

Жил Симон си взима почивка от тениса

Френският тенисист Жил Симон съобщи, че ще си вземе отмора от спорта за неопределен срок от угриженост за психологичното си здраве. 36-годишният Симон, който завоюва 6 трофея на сингъл през 2009 година, само че в този момент е на
Le cœur n’y étant plus du tout pour voyager et jouer dans ces conditions, je suis malheureusement obligé de faire une pause afin de me préserver mentalement. En espérant que le moral revienne le plus rapidement possible.
Merci à tous les fidèles pour votre soutien. À bientôt
— Gilles SIMON (@GillesSimon84) едвам 68-о място в международната класация на АТР, завоюва последната от своите 14 трофеи през 2018-а.

" Не съм в положение да пътувам и да играя при тези условия. За страдание, би трябвало да си взема отмора, с цел да се запазя душевен. Надявам се, че увереността ми ще се завърне допустимо най-скоро. Благодаря на всички за поддръжката ", написа Симон в профила си в Туитър.

Симон, някогашен четвъртфиналист от Откритото състезание на Франция и " Уимбълдън ", отпадна в първия кръг на шампионата от Големия шлем в Мелбърн след загуба с 1:6, 2:6, 1:6 от Стефанос Циципас (Гърция). Тази седмица той взе участие на шампионата в Монпелие, само че отпадна в първия кръг след проваляне от Денис Новак (Австрия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР