Френският шампион Пари Сен Жермен започна летния си лагер преди

...
Френският шампион Пари Сен Жермен започна летния си лагер преди
Коментари Харесай

Луис Енрике поведе ПСЖ на подготовка без Килиан Мбапе

Френският първенец Пари Сен Жермен стартира летния си лагер преди старта на новия сезон, само че към тима не се включи Килиан Мбапе. Луис Енрике поведе играчите си в неделя на първа подготовка, само че огромна част от футболистите, които бяха част от националните си тимове в средата на юни, са получили по-дълга отмора.

Трансферната сага към френския нападател е общоизвестна и неговото бъдеще на „ Парк де Пренс “ надалеч не е несъмнено, като по всичко проличава, че Мбапе от новия сезон ще носи фланелката на Реал Мадрид. Преди броени дни шефът на тима Насер Ал-Келайфи призна, че няма по какъв начин клубът да си разреши да загуби „ най-хубавият състезател в света “ без пари.

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през лятото на 2024-а година, а французите желаят 200 милиона евро, в случай че се стигне до трансфер през това лято.

Иначе, играчи и щаб възобновиха тренировки в Поаси – базата на тима, която е на 26 километра от центъра на Париж. Новият подготвителен център покрива 74 хектара и е доста по-голям от предходния Шамп дьо Лож в Сен Жармен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР