Френският президент Еманюел Макрон заяви, че неговото правителство ще вземе

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви, че неговото правителство ще вземе
Коментари Харесай

Строги наказания за погромите на протестите във Франция обеща Макрон


Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че неговото държавно управление ще вземе строги ограничения против хората, направили погроми по време на демонстрациите на " жълтите жилетки ". Държавният глава направи това изказване нощес в ефира на телевизионния канал Бе Еф Ем при визитата си в Чад, съобщи БНР.

" Внимателно следих денем какво става в страната и бях осведомен за протичащото се от министъра на вътрешните работи. Напълно явно е, че френското правораздаване ще вземе доста строги ограничения против нарушителите на закона. Сега на Франция са й нужни ред и единодушие. Важно е да унищожаваме различията "

Броят на участниците във вчерашните митинги на " жълтите жилетки " доближи близо 39 000.

В цяла Франция бяха арестувани 220 души. Това беше шестата поредна събота на митинги на " в страната. Движението на жълтите жилетки, което няма национални водачи, в началото бе ориентирано против плануваното повишение на налозите върху горивата, от което държавното управление към този момент се отхвърли. То обаче издигна и по-общи претенции, измежду които увеличение на заплатите, орязване на налози и промени в конституцията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР