Френският президент Еманюел Макрон и премиерите на Германия и Италия

...
Френският президент Еманюел Макрон и премиерите на Германия и Италия
Коментари Харесай

Die Welt: Лидерите на Франция, Германия и Италия подтикваха Зеленски да преговаря с Русия

Френският президент Еманюел Макрон и министър председателите на Германия и Италия Олаф Шолц и Марио Драги по време на диалози с украинския водач Владимир Зеленски най-вероятно са го призовавали да договаря с съветския президент Владимир Путин. Това съмнение направи немското издание Die Welt.

Възможна причина за това, по мнението на изданието, е фактът, че икономическите загуби, понесени от тези европейски страни вследствие на актуалните събития в Украйна, стават все по-сериозни и по-трудни за компенсиране. „ Икономическият напредък се забавя мощно, инфлацията доближи рекордно равнище “, написа изданието.

По-рано в списанието " Международная жизнь " беше оповестена подборка от материали от западната преса, отдадени на въздействието на глобите върху стопанските системи на европейските страни. „ Глобалната търговия на дребно загуби 503 милиарда $ единствено за една седмица през май 2022 година и това поражда опасения, че предстоят още повече компликации “, написа Bloomberg.

Резките съмнения в цената на акциите, довели до загуба на пазарната стойност на фирмите, надалеч не са завършили. Волатилността в потребителските ресурси доближи равнища, невиждани от първите дни на разгрома, провокиран от пандемията, доколкото търговците на дребно, от Walmart Inc. до Target Corp. понижават своите прогнози за облагата за цялата година и са обхванати от опасения по отношение на въздействието на възходящата инфлация и казуса с прехвърлянето на по-високи разноски върху потребителите. Те означиха най-голямата си еднодневна загуба от 1987 година

Асоциацията на европейския бизнес (AEB) изиска от съветските управляващи да се откажат от потреблението на механизма за успореден импорт на артикули в редица промишлености, в това число специфична, пътна и селскостопанска техника, телекомуникационно съоръжение за създаване на клетъчни мрежи, козметика и парфюми.

Представителите на AEB заплашват да понижат привлекателността на съветския пазар за вложения, да забавят локализацията на производството, да усилят размера на вноса на подправени артикули, както и да основават неравностойни бизнес условия за инвестиращите и осъществяващите успореден импорт. Така че те сами сътвориха всичко това, в това число „ глобите от Ада “, а в този момент са смутени, че е открита противоотрова “, се споделя в обявата.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР