Френският отбор е по-силен от онзи през 2018 г., когато

...
Френският отбор е по-силен от онзи през 2018 г., когато
Коментари Харесай

Валентин Михов: Роналдо е за санкция, Франция е по-силна от 2018-та

Френският тим е по-силен от оня през 2018 година, когато завоюва международната купа. В него няма слаби постове, а имат доста, доста мощни футболисти, които много са израснали.

Това съобщи някогашният президент на ЦСКА, БФС и Професионалната футболна лига Валентин Михов в предаването „ На финала “.

„ Франция победи Германия с 1:0 с доста качествени футболисти, да не кажа извънземни. Те са любимци за купата. Дори и Матс Хумелс да не си беше вкарал гола, Бундестимът нямаше да удържи – то не бяха едно и две положения. Видя се разлика в класите. А и да не беше Хумелс вкарал топката в своята мрежа, зад него един футболист чакаше “, беше коментарът му за „ петлите “.

За минусите на немския тим и дали промяната на генерациите е главната му уязвимост, той добави: „ Проблемът потегля от треньорите и мениджърите, от тези, които ръководят процеса. Там нещо куца. Да кажеш още преди европейското, че след шампионата селекционерът си тръгва… за мен това е предаване. За мен в този мач имаше липса на синхрон сред треньори и футболисти. “

Михов беше щастлив от съществуването на аудитория по трибуните: „ Аз се веселя, че към този момент виждаме по 60 000 фенове по трибуните (има поради мача Унгария – Португалия в Будапеща, б.а.). Започва излекуване след пандемията. Колкото до решението на унгарците да запълнят целия потенциал на стадиона – всеки си нови отговорността.

Играчи като Роналдо на терена изобщо не ги разясня, той е популярен, само че ми направи неприятно усещане на конференцията – той осакати рекламата на генералните спонсори. Играчите би трябвало да бъдат съпричастни към тези, които си дават парите. Звезди като него получават милиони от спонсорски контракти и би трябвало да бъдат прецизни в държанието си. За мен би трябвало да има наказания. Аз съм част от този рекламен бизнес и мога да кажа, че понижиха рекламите в спорта, тъй като в тази пандемия бизнесът няма възвръщаемост. А цената на рекламата зависи от приходите на даден бизнес. Има огромен спад, само че по тази причина се веселя, че публиката се върна по стадионите. “

Чуйте цялото изявление в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР