Френският национал Оливие Жиру се надява, че неговият Милан ще

...
Френският национал Оливие Жиру се надява, че неговият Милан ще
Коментари Харесай

Жиру: Гордея се с Милан

Френският национал Оливие Жиру се надява, че неговият Милан ще реализира „ огромни неща “ в полуфиналния конфликт с Интер в Шампионската лига по футбол. Първата среща ще се играе в сряда, а реваншът ще се състои на 16 май.

„ Това е същинско дерби, специфичен мач. Обичам да играя в такива дуел. Много съм горделив с тима на Милан. Надяваме се да реализираме огромни неща на следващия ден. Вълнувам се доста “, съобщи Жиру на конференцията преди първия дуел.

„ Това е мач, в който всички би трябвало да бъдем на 110 %. Знаем, че можем да се представим добре съгласно качествата си. Но би трябвало да бъдем заредени на 110 %. Винаги пробвам да съм положителен и да насърчавам съотборниците ми “, добави Оливие Жиру в навечерието на срещата с Интер.

Попитан за вероятно съревнование с аржентинеца Лаутаро Мартинес на национална основа, френският нападател бе безапелационен: „ Това не е нещо персонално. Не става дума за Жиру против Лаутаро Мартинес. Ние сме тим, ние сме дружно. Нека да оставим предишното зад тила си. Очевидно за такива конфликти има спомагателна мотивация. “

„ Нищо не пречи на концентрацията ми. Чака ни страхотна опция за нова победа. Не би трябвало да подценяваме нищо, защото на това равнище дребните елементи са от голямо значение. Ние сме окуражени и имаме вяра в триумфа. Знаем, че можем да го реализираме и ще успеем малко по малко. Ще забележим по какъв начин ще създадат Реал Мадрид и Манчестър Сити, само че сега сме съсредоточени само върху идния дуел с Интер и желаеме да спечелим “, сподели още 36-годишният Оливие Жиру.

„ Говорим за специфичен клуб. През предходната година не желаех нищо повече от това да спечелим купата в Серия А. Гордея се с това, което реализираме с този тим, с треньора и целия екип. Би било справедливо за отдадеността ни и бих бил горделив, в случай че се класираме за финала. Това би било фантастично и мисля, че почитателите го заслужават “, приключи Жиру.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР