Френският футболист Бенжамен Менди бе оправдан по общо седем от

...
Френският футболист Бенжамен Менди бе оправдан по общо седем от
Коментари Харесай

Бенжамен Менди бе оправдан по седем от обвиненията срещу себе си

Френският футболист Бенжамен Менди бе оневинен по общо седем от деветте обвинявания против себе си за обезчестяване и полова експанзия, които бяха прегледани от съда в британския град Честър, съобщи организация Франс Прес.

Въпреки това играчът на Манчестър Сити остава обвинен по още две каузи, които са за обезчестяване и опит за обезчестяване, като те ще бъдат прегледани през месец юли.

Припомняме ви, че Бенжамен Менди беше упрекнат в полово принуждение през лятото на 2021 година, като французинът прекара няколко месеца в пандиза преди да бъде пуснат под гаранция при започване на 2022 година. През месец август предходната година пък бе обещано и начало на процеса против Менди в съда в Честър.

Заради проблемите си със закона бранителят не е играл в формален дуел от над година и половина, защото бе отхвърлен от клубния си отбор Манчестър Сити. С екипа на " жителите " Менди е троент притежател на купата във Висшата лига, а също по този начин бе част и от националния тим на Франция, който победи по време на Световното състезание по футбол в Русия през 2018 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР