Френският футболен клуб Монако стартира кампания за събиране на дарения

...
Френският футболен клуб Монако стартира кампания за събиране на дарения
Коментари Харесай

Монако стартира кампания за набиране на средства в подкрепа на Червения кръст

Френският футболен клуб Монако започва акция за събиране на дарения в поддръжка на работата на Червения кръст в Княжеството. В особено изказване от управлението на клуба акцентират, че " в този момент е изключително належащо да се оказва помощ на тези, които се борят с разпространяването на ковид ".

За задачата Монако провежда набиране на средства в интернет. Първото подаяние е от футболния клуб и е в размер на 50 хиляди евро.
Alors que les efforts d’unité et de solidarité demeurent plus que jamais nécessaires face à la crise sanitaire, l’AS Monaco via son programme solidaire #ASMonacoeur se mobilise pour soutenir les acteurs qui oeuvrent au quotidien face au Covid-19. https://t.co/hEbpp4N5UK
— ASMonacoeur (@ASMonacoeur) 15 април 2020 година Клубът оказва поддръжка и на болничното заведение Princesse Grace, където се събира кръв от донори, тъй като в изискванията на здравна рецесия тя е извънредно нужна.

Принц Албер II, който е и съсобственик на Монако, като има 30 % от акциите на клуба, беше измежду инфектираните с ковид, само че към този момент е здрав.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР