Френският финансов министър Брюно льо Мер заяви, че западните санкции

...
Френският финансов министър Брюно льо Мер заяви, че западните санкции
Коментари Харесай

Брюно льо Мер: Западните санкции ще причинят колапс на руската икономика



Френският финансов министър Брюно льо Мер съобщи, че западните наказания против Москва поради нейната инвазия в Украйна ще доведат до колапс на съветската стопанска система, съобщи организация Франс прес.

Според него Франция " ще поведе всеобхватна икономическа и финансова война против Русия " и " ще аргументи колапса на съветската стопанска система " в отговор на нашествието на Москва в Украйна.

Говорейки пред френска телевизия и за радио France Info, той предизвести, че глобите, наложени на Москва, ще навредят на жителите, както и на директните цели, в това число държавни чиновници и олигарси, и настоя, че ограниченията ще останат в действие, до момента в който съветският президент Владимир Путин не се откаже от упоритостите си в Украйна.

Брюно льо Мер също по този начин уточни, че на ниво  Европейски съюз и Г-7 се обмисля нов кръг от наказания против Русия.

Той също по този начин прикани френските компании да спрат интервенциите си в Русия, като добави, че ще организира диалози с енергийните колоси Total и Engie след известия от страна на British Petrolium (BP) и Shell за спиране на връзките с съветския бизнес.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР