Френските власти са изгонили 66 чужденци от страната през последния

...
Френските власти са изгонили 66 чужденци от страната през последния
Коментари Харесай

Франция експулсира 66 чужденци, заподозрени в радикализация

Френските управляващи са изгонили 66 чужденци от страната през последния месец и половина заради съмнение, че споделят радикални хрумвания.
Това заяви министърът на вътрешните работи на републиката Жералд Дарманен в ефира на радиостанцията RTL, представен от ТАСС.
 За зложелател на Франция бе разгласен радикалният ислямизъм За зложелател на Франция бе разгласен " радикалният ислямизъм "
На църковна работа по отношение на убийството на трима души от нападател с нож в средиземноморския град Ница френският министър председател Жан Кастекс...
" Досега 66 души са експулсирани от Франция ", сподели той. " Още 50 души са в административни центрове за задържане в очакване на експулсиране. "
Както означи ръководителят на Министерството на вътрешните работи, процесът на депортиране се усложнява от обстоятелството, че „ по отношение на пандемията от ковид Франция прекратила въздушните връзки с редица страни “.
Той също по този начин осведоми, че " през днешния ден следобяд ще стартира използването на ограничения за определяне на надзор над 76 джамии, където евентуално се разпространяват хрумвания на коренен ислямизъм ".
В средата на октомври вътрешното министерство на републиката заяви, че управляващите следят над 4 000 чужденци, обвинени в радикализация и се готвят да изгонят 231 от тях от страната.
 Ирини Зикидис: Огромна част от мюсюлманите са наши съдружници в битката с радикалния ислям Ирини Зикидис: Огромна част от мюсюлманите са наши съдружници в битката с радикалния ислям
" Залитането от една прекаленост в друга е извънредно рисково. Моля, не слагайте всички мюсюлмани под общ знаменател! Напомням, че голяма...
През есента Франция претърпя поредност от терористични офанзиви. На 25 септември в Париж ислямист рани минувачи пред постройката, където преди този момент се намираше редакцията на седмичника " Шарли Ебдо ".
На 16 октомври в Конфланс-Сен-Онорин преподавател беше атакуван до учебно заведение, където е преподавал история и география. Нападателят му преряза гърлото. На 29 октомври 21-годишен тунизиец, въоръжен с нож, атакува енориаши от църквата " Нотр Дам " в Ница.
В резултат на нападението трима души починаха, нарушителят беше арестуван. В същия ден бяха осъществени набези в Авиньон и саудитския град Джеда, където нападател атакува защитата на френското консулство.
Още:
 Масови арести във Франция поради готвена офанзива против мюсюлмани Масови арести във Франция поради готвена офанзива против мюсюлмани
Десет души, свързани с крайнодесни сили, бяха арестувани при интервенция, извършена на територията на Франция, съобщи БГНЕС. Операцията н...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР