Френските власти не изключват в близко бъдеще да бъдат върнати

...
Френските власти не изключват в близко бъдеще да бъдат върнати
Коментари Харесай

Връщат полицейския час във Франция?

Френските управляващи не изключват в близко бъдеще да бъдат върнати някои ограничавания в редица райони, в това число полицейският час, заради влошената обстановка с . Това заяви в понеделник държавният секретар на френското външно министерство Клемент Бон в ефира на телевизионния канал BFM TV.

„ Възможно е “, съобщи Бон, отговаряйки на съответния въпрос. Според него в речта си от 12 юли президентът на страната Еманюел Макрон е подчертал, че префектите на френските райони ще имат правото да вкарват карантинни ограничавания. „ Мерките би трябвало да подхождат на тежестта на обстановката “, добави на собствен ред държавния секретар, съобщи организация Фокус.
 Във Франция разрушиха имунизационни центрове Във Франция разрушиха имунизационни центрове
Два центъра за имунизация са съвсем унищожени във Франция до момента в който страната е разтърсена от митинги поради въвеждането от държавното управление...

„ Единственият метод за превъзмогване на епидемията е имунизацията “, увери още Бон.

На 18 юли Министерството на здравеопазването в Париж съобщи, че във Франция се откриват повече от 12 хиляди нови случая на коронавирусна зараза дневно. Според специалисти този индикатор демонстрира нов скок на епидемията в страната.

Над 5,8 милиона случая на зараза са регистрирани във Франция от началото на епидемията, съгласно последните данни на управляващите. Повече от 111 хиляди души станаха жертви на вируса. Според Министерството на здравеопазването над 36 милиона души са с сложена първата доза на ваксина против COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР