Френската тенисистка от руски произход Татяна Головин публикува в Instagram

...
Френската тенисистка от руски произход Татяна Головин публикува в Instagram
Коментари Харесай

Шарапова вече не може да прави това

Френската тенисистка от съветски генезис Татяна Головин разгласява в Instagram фотография от детските си години, на която е дружно с една от огромните тенис звезди от началото на новото хилядолетие - Мария Шарапова. Снимката е от академията на Ник Болетиери в Брадентън, Флорида. На нея двете девойки вършат шпагат - нещо, което очевидно към този момент не е по силите на Шарапова, съдейки по личния й коментар на любопитното фото.

" Потвърждавам, че към този момент не мога да върша това. И въпреки всичко, каква находка ", написа в Twitter 33-годишната Шарапова, която постави завършек на професионалната си кариера през февруари.

Confirming I can no longer do that What a find thoughShare more plz https://t.co/hBXIudtHwT
— Maria Sharapova (@MariaSharapova) June 9, 2020 Родената в Москва Головин пък е на 32 години сега и е достигала до 12-ото място в света. Тя има 2 трофеи в кариерата си, а най-силното й достижение в шампионатите от " Големия шлем " е четвъртифинал на US Open през 2006 година.

Заради проблеми с гърба тя не се е състезавала към този момент повече от 10 години, а през 2019 тя разгласи, че има желание да напарви опит да възобнови кариерата си.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР