Френската полиция задържа мъж, който влетя с автомобил на пистата

...
Френската полиция задържа мъж, който влетя с автомобил на пистата
Коментари Харесай

Шофьор нахлу с колата си на самолетна писта в Лион

Френската полиция задържа мъж, който влетя с автомобил на пистата на летището в югоизточния град Лион, заяви префектурата, представена от Франс прес.

Мъжът, чиято идентичност към момента не е оповестена връхлетял със сив Мерцедес на пистата през прозореца на един от терминалите на летището. В гонката за залавянето му се присъединили 20 полицейски автомобила, жандармерия, гранична полиция и вертолет. На фрагменти, оповестени от очевидци, се вижда, че след гневното каране по полето и пистата, най-после мъжът слиза от автомобила. По информация на прокуратурата лидерът е оставил автомобила си и е опитал да избяга, само че е бил обграден от служители на реда и хванат. Няма потърпевши, само че са нанесени съществени материални вреди, оповестява Europe1. Полиция е преследвала нарушителя още преди да нахлуе в летището. Същият автомобил е  бил видян да се движи с висока скорост в насрещната лента по автомагистрали, покрай аерогарата, заяви източник, непосредствен до следствието.

По данни на приложението за следене на полети " Флайтрадар24 " се е наложило да бъдат отклонени няколко полета поради случая. В YouTube се появиха фрагменти от

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР