Френската икономика се движеше през юли между 1,0 и 1,5%

...
Френската икономика се движеше през юли между 1,0 и 1,5%
Коментари Харесай

Френската икономика през юли е с между 1,0 и 1,5% под нивата си от преди Covid пандемията



Френската стопанска система се движеше през юли сред 1,0 и 1,5% под равнищата от преди коронавирусната пандемия, демонстрират резултати от последно изследване на Централната банка на Франция (Bank of France), оповестено в понеделник.

Втората по величина стопанска система на еврозоната излезе напоследък от въведените поради Covid-19 строги противоепидемични ограничения и локдауни, само че е изправена пред нови протоколи за справяне с ковид поради неговия по-силно инфектиран Делта вид.

Френската централна банка чака бизнес интензивността да бъде постоянна в преобладаващия в страната бранш на услугите, само че в същото време прибавя, че ограничения като прелюдия от през днешния ден " здравен Covid пропуск ", изискващ се от посетителите на питейни заведения и заведения за хранене, могат да повлияят на бранша на питателните услуги.

Данните от предишния месец демонстрират, че френската стопанска система е повишена с 0,9% през второто тримесечие на годината по отношение на първите три месеца. Заложената от управляващите цел е стопански напредък на Франция от 6 на 100 за цялата 2021 година
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР