Френската футболна звезда Килиан Мбапе е подписал договор с Реал

...
Френската футболна звезда Килиан Мбапе е подписал договор с Реал
Коментари Харесай

Килиан Мбапе е подписал договор с Реал Мадрид до 2029 година, съобщи вестник Марка

Френската футболна звезда Килиан Мбапе е подписал контракт с Реал Мадрид до края на сезон 2028/29, заяви испанският вестник " Марка " по-рано през днешния ден.

Според информациите Мбапе към този момент е уведомил управлението на сегашния си клуб Пари Сен Жармен, че ще напусне през лятото.

Очакваната заплата на международния първенец с Франция от Мондиал 2018 на " Сантияго Бернабеу " ще бъде в размер на 50 милиона евро, а също така той е изискал и бонус от 120 милион при подписването на договора.

Ако се стигне до трансфер на Килиан Мбапе в Реал Мадрид, то това ще постави завършек на близо двегодишната сага към неговото прекосяване при " лос бланкос ". Припомняме ви, че в края на последните два сезона французинът се считаше за несъмнено ново попълнение на " Кралския клуб ", само че в последна сметка и в двата случая той остана на " Парк Де Пренс ".

Мбапе мина в ПСЖ през август 2017 година и от този момент насам взе присъединяване в 291 мача за отбора, в които осъществя 244 гола. Настоящият му договор с парижани обаче изтича в края на юни тази година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР