Френската биатлонистка Мари Дорен-Абер планира да прекрати кариерата си след

...
Френската биатлонистка Мари Дорен-Абер планира да прекрати кариерата си след
Коментари Харесай

Мари Дорен-Абер планира да прекрати кариерата си след края на сезона

Френската биатлонистка Мари Дорен-Абер възнамерява да приключи кариерата си след края на сезона. Тя добави, че даже не е уверена дали ще може да взе участие на зимната олимпиада в Пьончан през февруари. " Дълго време не съм имала такива неприятно резултати. Не съм уверена в себе си и не знам какво би трябвало да направя, с цел да подобря нещата. Намирам се в това положение от октомври и до момента няма усъвършенстване. Не знам дали ще мога да се върна в нужната форма ", сподели Дорен-Абер пред вестник " Екип ".

" Чудя се и по отношение на присъединяване му на олимпийските игри. Не съм си представяла сходна обстановка. Изгубих форма и това ми въздейства психически. В момента не изпитвам наслаждение от спорта ", добави французойката. " Взех решение да завърша кариерата си още преди края на сезона, само че не желаех да приказвам пред медиите за това. Не си затварям вратата за завръщане в спорта, в случай че формата ми се усъвършенства. Искам да приключа кариерата си през март, тъй като в случай че си потегли през януари ще бъде разочароващо. Всичко е допустимо ", сподели още биатлонистката.

Най-добрият резултат на 31-годишната Дорен-Абер през този сезон в самостоятелен старт е 14-о място в преследването в Йостерсунд и Хохфилцен. Французойката има два медала от олимпийски игри в кариерата си - сребърен с щафетата на 4 по 6 км и бронзов в спринта на 7.5 км от Ванкувър 2010. Освен това Дорен-Абер е спечелила 17 медала от международни шампионати по биатлон, от които 5 златни, и има 12 победи в стартове за Световната купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР