Фрайбург спечели с класическото 3:0 в домакинството си на Херта

...
Фрайбург спечели с класическото 3:0 в домакинството си на Херта
Коментари Харесай

Фрайбург влоши положението на Херта и продължава да се движи в зона Шампионска лига

Фрайбург завоюва с класическото 3:0 в семейството си на Херта (Берлин) в мач от 24-ия кръг на Бундеслигата и продължава битката си за място в зона Шампионска лига. Попаденията бяха дело на Винченцо Грифо (12’), Кевин Шаде (83’) и Лукас Хьолер (86’).

Срещата стартира чудесно за домакините, които взеха ранна преднина още в 12-ата минута, когато Винченцо Грифо се разписа от дузпа за 1:0, отъсдена за нарушаване на Линус Гехтер.

Фрайбург се разписа за повторно в срещата десетина минути преди края, когато центриране отляво търсеше различен състезател в центъра на офанзивата на домакините, само че в последна сметка топката доближи до Кевин Шаде, който се разписа. Три минути по-късно футболистите на Кристиан Щрайх доближи до трети гол - този път Лукас Хьолер изпревари защитник, който го пазеше, и означи трето попадение.

С тази победа Фрайнбург към този момент има 40 точки, колкото има и петият Хофенхайм, само че с по-добра голова разлика “отборът от Шварцвалд ” е пред тях в класирането. Столичани от своя страна са 15-и, единствено с точка над чертата на зоната на изпадащите със своите 23.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР