Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от

...
Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от
Коментари Харесай

Проговори Александър

Французинът Александър Мартинез , чиято идентичност открадна измамникът Спас Василев от Кочериново , проговори пред. Разплитането на огромната машинация със самолетни билети във Фейсбук продължава.
 
Повече от четири години Спас Василев е крал негови фотоси, с цел да построи безапелационно подправената си идентичност.
 

" В началото бях в потрес, тъй като това е навлизане в моето персонално пространство. И след това… не знам, още съм шокиран ", признава французинът " Разбрах, че той е употребявал моите фотоси, с цел да измисли собствен живот и е ограбил хора. Това, което знам ", добавя той.
 
" Не приказвам български . Използвам превод през Гугъл, само че не се схваща добре. Не се случва сходно нещо, даже във Франция. Не знам какво да ви кажа. Това е нещо непознато и за фамилията ми, и за приятелите ми ", споделя още Александър.
 

Мартинез споделя, че е на 42 години и живее в Париж . От години работи в авиосектора и е безапелационен, че не познава Спас Василев от Кочериново .
 
" Не мога да си спомня да съм срещал това момче. Не знам дали в миналото съм го виждал. Казахте ми, че той е работил в самолетната промишленост също. Може да сме се засекли някъде на летището или другаде и да не помня ", съобщи той.
 

" Аз не го осъждам сега, само че разговарях с юриста ми да предприемем ли нужните дейности. Не съм юрист и не познавам добре законодателството. Разчитам на него, с цел да се оправя с това. Не знам какъв тъкмо е размерът на парите, които е взел от измамата, само че това е извънредно ", разяснява още французинът.
 
Съжалявам за това, което се е случило на жертвите и ги поддържам, добави още той.
 
Мартинез изяснява, че макар кражбата на самоличността му, ще продължи да употребява Фейсбук : " Това е просто медия, обществена мрежа. Той е това, което е. Всички знаем какво съставлява ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР