Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от

...
Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от
Коментари Харесай

За първи път! Французинът Александър, за когото се представяше Спас от Кочериново, проговори

Французинът Александър Мартинез, чиято идентичност открадна измамникът Спас Василев от Кочериново, проговори пред bTV. Разплитането на огромната машинация със самолетни билети във „ Фейсбук” продължава.

Това не е Александър Николов, а Александър Мартинез. Повече от четири години Спас Василев е крал негови фотоси, с цел да построи безапелационно подправената си идентичност.
 Александър Николов
" За страдание разбрах, че съм звезда в България. Разбира се, първоначално бях в потрес, тъй като това е навлизане в моето персонално пространство. И след това… не знам, още съм шокиран. Разбрах, че той е употребявал моите фотоси, с цел да измисли собствен живот и е ограбил хора. Това, което знам. Не приказвам български. Използвам превод през „ Гугъл”, само че не се схваща добре. Не се случва сходно нещо, даже във Франция. Не знам какво да ви кажа. Това е нещо непознато и за фамилията ми, и за приятелите ми. Все още ревизираме по какъв начин е станало всичко това. Не мога да си спомня да съм срещал това момче. Не знам дали в миналото съм го виждал. Казахте ми, че той е работил в самолетната промишленост също. Може да сме се засекли някъде на летището или другаде и да не помня ", споделя още Александър.

" Не знам този човек отговорен ли е за всичи неща, в които го упрекват. Не мисля, че е потвърдено, че е отговорен. Всеки е почтен до доказване на противното. Така че, към момента няма да разясня това. Аз не го осъждам сега, само че разговарях с юриста ми да предприемем ли нужните дейности. Не съм юрист и не познавам добре законодателството. Разчитам на него, с цел да се оправя с това. Не знам какъв тъкмо е размерът на парите, които е взел от измамата, само че това е извънредно ", споделя още французинът.

" Съжалявам за това, което се е случило на жертвите и ги поддържам ", сподели Мартинез и изяснява, че макар кражбата на самоличността му, ще продължи да употребява „ Фейсбук”.

" Това е просто медия, обществена мрежа. Той е това, което е. Всички знаем какво съставлява. Бях в заплаха там, само че не „ Фейсбук” прави закононарушенията, хората ги вършат ", споделя Мартинез, който е на на 42 години и че живее в Париж. От години работи в авиосектора и е безапелационен, че не познава Спас Василев от Кочериново.

Снимки и източник: bTV
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР