Франция ще въведе нови ограничителни мерки за пътниците, идващи от

...
Франция ще въведе нови ограничителни мерки за пътниците, идващи от
Коментари Харесай

Франция със строги ограничения за пристигащите от Великобритания

Франция ще вкара нови ограничаващи ограничения за пасажерите, идващи от Англия. Причината е внезапното увеличение на броя на инфектираните при разпространяването на , съобщи Ройтерс.

Мерките включват понижаване на валидността на антигенните и PCR проби от 48 часа на 24 часа за идващите пасажери и лимитиране на утвърдените аргументи за пътешестване от Англия до Франция.

" Ще въведем надзор, който ще е доста по-драстичен от настоящия. Туризмът и бизнес пътуванията на хора, които не са френски жители, нито европейци, хора, които не са поданици на Франция, ще бъдат лимитирани " , съобщи представителят на френското държавно управление Габриел Атал пред телевизия BFM.

Пътуващите от Англия за Франция ще би трябвало да се самоизолират в продължение на седем дни. Изолацията ще може да бъде анулирана след 48 часа, в случай че изработен във Франция тест даде негативен резултат. Досега тези ограничавания се прилагаха единствено за неимунизираните.
 Макрон загатна за наложителна имунизация
Макрон загатна за наложителна имунизация

Нови ограничения против пандемията във Франция

" Целта ни е да ограничим оптимално разпространяването на Омикрон на наша територия ", съобщи Атал, като добави, че сега във Франция има 240 доказани случая на новия вид.

В сряда новите случаи на заразяване с COVID-19 в Обединеното кралство доближиха 78 000, което е Новозаразените във Франция в сряда пък бяха над 65 000.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР