Франция регистрира повече от 30 000 нови случая на коронавирус

...
Франция регистрира повече от 30 000 нови случая на коронавирус
Коментари Харесай

Франция регистрира над 30 000 нови случая на коронавирус

Франция записва повече от 30 000 нови случая на ковид през последното денонощие, което поражда опасения за невижданото нахлуване на пета вълна на пандемията в страната. Според последните данни на здравните управляващи през последното денонощие са регистрирани общо 30 454 нови случая на заразяване. За финален път сходна цифра е записана на 11 август, когато са регистрирани 30 920 новозаразени.

Министърът на опазването на здравето Оливие Веран съобщи пред депутатите в националното заседание, че новите случаи бележат " доста доста нарастване, което свидетелства, че за жалост се намираме на прага на пета епидемиологична вълна ".
Нов антирекорд на инфектирани с ковид в Германия
Рекордните 66 884 случая на ковид са регистрирани в Германия за последните 24 часа. Това демонстрират данните, оповестени през днешния ден от Ин...

Той съобщи, че 6 милиона пълнолетни жители към момента не са имунизирани, а " това е прекалено много ". Веран означи, че има неоспорими доказателства, че неимунизираните пациенти са 12 пъти по-застрашени от тежка форма на заболяване след среща с вируса, написа БГНЕС.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР