Франция призова за бързо освобождаване“ на близо 1400-те протестиращи, задържани

...
Франция призова за бързо освобождаване“ на близо 1400-те протестиращи, задържани
Коментари Харесай

Франция поиска от Русия бързо освобождаване на Навални и останалите опозиционери

Франция прикани за „ бързо освобождение “ на близо 1400-те протестиращи, арестувани от съветската полиция по време на митинга в Москва, заяви Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Френските управляващи приканиха администрацията на президента Владимир Путин да съблюдава свободата на словото и събиранията. " Франция приканва за бързото им освобождение и показва дълбока угриженост за тези скорошни неподходящи събития ",заявиха от френското външно министерство.
Вчера стана ясно, че съветският опозиционен лидер е бил изписан от московската болница, където беше лекуван от неуточнен здравен проблем, и върнат в пандиза под стража. Лекарката на Навални изрази подозрения, че той може да е станал жертва на химическо отравяне. Държавни медии оповестиха, че опозиционният водач може да е получил обрив като алергична реакция, само че Василиева, сподели, че той в никакъв случай не е имал алергии. Адвокатката на Навални Олга Михайлова пък непосредствено съобщи пред кореспонденти пред болничното заведение, че клиентът ѝ е бил токсичен с неустановено химическо вещество.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР