Франция получи искане от Русия относно ситуацията с и сега

...
Франция получи искане от Русия относно ситуацията с и сега
Коментари Харесай

Русия иска и Франция да ѝ каже какво става с Навални

Франция получи искане от Русия по отношение на обстановката с и в този момент то се преглежда, сподели представител на френското външно министерство.
" Получихме искане от Русия. То е в развой на разглеждане ", съобщи представител на ведомството пред кореспонденти, съобщи БГНЕС.
 България поддържа наказания против хората в Беларус, виновни за репресиите България поддържа наказания против хората в Беларус, виновни за репресиите
Заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева взе участие в извършеното през днешния ден в Брюксел постоянно заседан...
В същото време представителят на външното министерство акцентира, че предпочитаната задача за Русия остава да хвърли светлина върху събитията по случая с блогъра Навални, станал на съветска територия.
По-рано транспортният отдел на съветското министерство на вътрешните работи на Русия за Сибирския федерален окръг заяви, че Германия, Швеция и Франция към момента не са дали отговор на искане за правна помощ към обстановката с Навални.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР