Франция отмени всички рестрикции по отношение на движението през вътрешните

...
Франция отмени всички рестрикции по отношение на движението през вътрешните
Коментари Харесай

Франция отмени всички рестрикции

Франция анулира всички рестрикции във връзка с придвижването през вътрешните си европейски граници (сухопътни, въздушни и морски), които бяха наложени с оглед битката против разпространяването на вируса COVID-19, оповестиха от Министерство на външните работи на Република България.

Считано от 15.06.2020 година, лицата, идващи от страните от европейското пространство /държавите-членки на Европейски Съюз, Андора, Исландия, Лихтенщайн, Монако, Норвегия, Сан-Марино, Швейцария и Ватикана/ могат да влизат на френска територия без съществуването на рестрикции, свързани с битката против разпространяването на вируса COVID-19, като се връща режимът на пътешестване преди 18.03.2020 година

Пристигащите от посочените страни към този момент не са задължени да разполагат с интернационална декларация за влизане във Франция. Лицата, идващи от европейското пространство, са освободени от 14-дневна карантина при идването им във Франция. Въз основата на взаимност, остават в действие рестриктивните мерки във връзка с идващите със аероплан от Испания, както и във връзка с идващите от Англия:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР