Франция осъди отправяните от президента на Турция Реджеп Ердоган призиви

...
Франция осъди отправяните от президента на Турция Реджеп Ердоган призиви
Коментари Харесай

Франция плаши Ердоган със санкции заради призивите му за агресия

Франция осъди отправяните от президента на Турция Реджеп Ердоган апели за принуждение и загатна за вероятни наказания против Анкара, осведоми AFP.
Ердоган влезе в нечовечен вербален конфликт с френския президент Еманюел Макрон по редица геополитически проблеми, като за последно те се счепкаха за битката на Франция против исляма.
 Макрон удвоява защитата по границите на Франция след офанзивата в Ница Макрон удвоява защитата по границите на Франция след офанзивата в Ница
Френският президент Еманюел Макрон съобщи през днешния ден, че ще ускори граничната сигурност след няколкото терористични офанзиви, в това число нападен...
Сега има апели за принуждение, даже ненавист, които са постоянно оповестени от президента Ердоган, което е неприемливо, разгласи френският външен министър Жан-Ив льо Дриан пред радио Европа 1.
Макрон провокира неодобрение предишния месец, когато разгласи, че ислямът е вяра в рецесия по света. Френският водач предизвести, че Франция е в " екзистенциална " борба с ислямския фундаментализъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР