Франция обяви 15-те баскетболисти, сред които ще избере за мача

...
Франция обяви 15-те баскетболисти, сред които ще избере за мача
Коментари Харесай

Франция обяви 15-те баскетболисти за мача срещу България в Ботевград

Франция разгласи 15-те баскетболисти, измежду които ще избере за мача против България в Ботевград, а по-късно и за семейството на Финландия.

Националният тим за мъже посреща " петлите " на 13 септември от 18.00 часа в залата в планинския град. Двубоят е първи за двата отбора от новата фаза на квалификациите за Световното състезание в Китай следващата година.

Утре, 7 септември, на касите на " Арена Ботевград " ще бъдат пуснати в продажба билетите за конфликта. Те са с цена от 5 лв., а баскетболните школи, декларирали наличие авансово, ще влизат гратис на мача.

Ето и групата на Коле за двата дуела на Франция: Никола Батум, Шарл Каюди, Нандо Де Коло, Венсан Поарие, Мохамаду Жайте, Амин Нуа, Андрю Албиси, Матиа Лесор, Ален Кофи, Жонатан Русей, Аксел Жулиен, Пол Лаком, Едуин Джаксън, Мустафа Фол и Лаху Конате.

Французите идват и с огромен щаб от 18 души, като групата им ще бъде водена от от президента н федерацията Жан-Пиер Сюита и Горан Радонйич, който е шеф по интернационалните връзки на френската централа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР