Франция ни алармира за разследване срещу тогавашния председател на Общинския

...
Франция ни алармира за разследване срещу тогавашния председател на Общинския
Коментари Харесай

Вижте парите на Гуцанов и Дънката в Панама пейпърс, Франция ни алармира за акцията: Цветанов

Франция ни сигнализира за следствие против тогавашния ръководител на Общинския съвет във Варна и настоящ заместник-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия Гуцанов, разкри Цветан Цветанов пред Люба Кулезич в Евроком. Като вицепремиер и вътрешен министър той организира акцията Медузата за източване на бюджета на морската столица.

Цветанов направи и значимата връзка сред този факт и излизането на името на Борислав Гуцанов, който през днешния ден - както и цялата партия на Кор. Нинова се показва за антикорупционерска, в международния скандал Панама Пейпърс. Там, описа Цветанов попадат офшорките му с Дидо Дънката - известният подозрителен предприемач от Варна, през които са минали значително пари. Напомняме, че поради Панама Пейпърс Дейвид Камерън се раздели с премиерския пост във Англия, напуснаха позициите си и други видни политици в целия свят, дори звезди от спорта и киното бяха обществено порицани. Гуцанов - не. Просто съобщи Станишев и се впи под кожата на Нинова.

Човек би се запитал от кое място толкоз пари у общински служител? Нищо, че е оневинен от известния с бизнес ориентацията си варненски съд - единствено подсещаме, че той взе безусловно противоположни решения по проблема Петрол в 2 поредни дни, а някогашната му шефка М. Тачева се оказа шеф на компаниите на банкерката Петя Славова с първо сдружение, кръстено, евентуално неслучайно, на фамозната гейша Саюри.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР